Investitia a fost initiata anul trecut, avand o valoare de peste 40 de milioane de euro si o suprafata de 21736 metri patrati. Compania, detinuta de WIP Holding AB, furnizeaza componente de sertare pentru mobilier pentru Ikea.

Studio Muzele a avut oportunitatea de a lucra la acest proiect unic, impreuna cu antreprenorul general Deifco, in colaborare cu Agcon. Tema proiectarii a fost crearea unui mediu care sa se potriveasca perfect cu stilul de viata activ al companiei si al angajatilor acesteia. Astfel, s-a abordat un design contemporan, actual tendintelor de design, care a imbinat cu succes elemente contemporane si industriale, avand in vedere ca se trata de o hala.

Proiectul de design a fost axat pe zona de birouri si toate incaperile destinate angajatilor, inclusiv birourile propriu-zise, sala de mese, arhiva, vestiarele si grupurile sanitare. Planurile de iluminat si de sanitare au avut un rol extrem de important pentru asigurarea unui spatiu functional si estetic de birouri, in care angajatii sa se simta ca “acasa” si sa aiba parte de tot ceea ce le este necesar pentru a-si desfasura activitatea la performanta maxima.

In ceea ce priveste amenajarea, s-a utilizat atat culori calde si materiale naturale, precum lemnul, in contrast cu accente de negru si griuri, pentru a crea o atmosfera primitoare. De asemenea, pentru a incorpora intr-un univers destinat muncii ideea de conectare cu natura, s-au adus in fiecare spatiu elemente noi, de efect.

Proiectul a fost primit cu entuziasm de catre beneficiar si angajati, datorita imbinarii reusite intre util si placut, intr-o maniera relaxata si contemporana. Studio Muzele spera sa colaboreze in viitor cu antreprenori ca Deifco si Agcon, pe alte proiecte interesante, si este incantat sa continue sa aduca un design de calitate in comunitate.

WIP Industries