Politică de confidențialitate - MUZELE

Cauta

Cauta

Politica de confidentialitate

Noi considerăm deosebit de important să asigurăm confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal.

Orice dată cu caracter personal pe care ne-o furnizați este păstrată în condiții de securitate și confidențialitate, fiind procesată în acord cu dispozițiile legale și cu prezenta politică, ce reglementează datele pe care le colectăm atunci când interacționezi cu noi și modul cum le folosim.

Ne angajăm să asigurăm mijloace tehnice și organizatorice adecvate pentru a Vă proteja datele împotriva utilizării neautorizate.

Studio Muzele își rezervă dreptul de a modifica și actualiza prezenta Politică de confidențialitate, în orice moment. Informațiile suplimentare vor fi incluse într-un document actualizat. Așadar, atunci când vizitați site-ul nostru, Vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate, întrucât s-ar putea să fi intervenit modificări de la ultima ta accesare.

1.      Cine suntem noi?

Studio Muzele SRL, este o societate cu sediul social în Cluj – Napoca, str. Cometei, nr. 35A, jud. Cluj, înscrisă la Oficiul Național al Registrului Comerțului sub nr. J12/1666/2019, având CUI 40991158.

În cazul în care doreți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta pe office@muzele.com

2.      datele pe care le deținem despre tine

Atunci când Vă înregistrați pe site-ul nostru pentru a achiziționa un produs sau pentru a lansa o comandă, vom colecta datele Dvs. cu caracter personal cum sunt: numele și prenumele, domiciliu (adresa poștală pentru livrare), adresa de email, număr de telefon, date de facturare (în cazul finalizării unei comenzi), informații bancare (în cazul efectuării unui retur / ramburs de plată), cont social media.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, asa cum sunt definite în Regulamentul General privind Protectia Datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 18 ani.

Atunci când navigați pe site-ul nostru, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu, achiziționați un produs sau primiți mail-urile noastre, putem colecta informații precum locația, adresa IP, momentul când vizitați site-ul, cum ați ajuns pe site-ul nostru, device-ul pe care l-ați folosit să accesați site-ul nostru.

3.      Cum folosim datele Dvs?

Putem să folosim datele Dvs. în următoarele modalități:

 • Pentru a procesa o comandă: putem să Vă solicităm informații privind numele, adresa, e-mail, număr de telefon pentru a putea să încheiem un contract. Informațiile Dvs. pot fi furnizate și unui terț pentru a vă putea livra produsele comandate și vom putea de asemenea să păstrăm aceste informații o perioadă de timp rezonabilă după încheierea tranzacțieii pentru a putea îndeplini orice alte obligații contractuale precum returul, garanția și îndeplinirea oricăror alte obligații legale.
 • Pentru a Vă putea informa despre servicii sau produse similare sau produse sau servicii despre care ne-ați solicitat informații prin e-mail, telefon sau orice alt mijloc de comunicare;
 • Pentru păstrarea relației cu partenerii contractuali, în scopuri contabile;
 • Pentru a Vă putea livra produsele solicitate și a putea presta serviciile solicitate;
 • Pentru a Vă putea înregistra pe site-ul nostru;
 • Pentru a putea să păstrăm legătura, în scopuri de marketing;
 • Pentru a îmbunătăți website-ul nostru și a seta opțiuni implicite pentru dvs. (cum ar fi limba și moneda)
 • În scopuri statistice;

Furnizarea acestor informații nu este obligatorie. Totuși, în cazul în care alegeți să nu le furnizați, există posibilitatea de a nu putea să intrăm într-o relație contractuală sau de a nu putea folosi website-ul nostru la potențial maxim.

Vom păstra datele dvs. atât timp cât trebuie să vă furnizăm servicii. În cazul în care este cerut explicit să respectăm cerințele legale sau de reglementare, pentru a soluționa litigii, a preveni frauda și abuzul sau să impunem respectarea termenilor și condițiilor noastre, este posibil să păstrăm, de asemenea, anumite informații, după cum este necesar, chiar și după ce nu mai este necesar să vă furnizăm serviciile.

De asemenea, anonimizăm și agregăm informațiile personale (astfel încât acestea să nu vă identifice) și le folosim în scopuri ce includ testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, îmbunătățirea website-ului nostru și dezvoltarea de noi produse și servicii.

4.      Schimbul de informații

Vă asigurăm că nu vom vinde niciodată informațiile Dvs.personale către nicio terță parte, inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail sau informațiile de plată.

Cu toate acestea Vă împărtășim datele cu următoarele categorii de companii, ca parte a serviciilor pe care vi le oferim:

 • Companiile care ne permit să vindem și să livrăm comenzile dvs., cum ar fi furnizorii de servicii de plată și companiile de livrare;
 • Furnizorilor de servicii de contabilitate, pentru ținerea evidentei contabile prin împuternicit extern;
 • Furnizorilor noștri, partenerilor noștri și subcontractorilor;
 • Furnizori de servicii profesionale, cum ar fi agenții de marketing, parteneri de publicitate și gazde ale website-urilor;
 • Agențiile de referință de credit, agențiile de aplicare a legii și de prevenire a fraudei;
 • Companiile aprobate de dvs., cum ar fi rețelele de social media (dacă alegeți să vă conectați conturile la noi);

În cazul în care vom vinde afacerea noastră sau bunuri ale companiei, este posibil să împărtățim datele tale personale potențialor cumpărători și / sau consultanților acestora.

Este posibil totodată să dezvăluim datele Dvs. cu caracter personal în cazul existenței unei obligații legale, în scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor, pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre sau atunci când considerăm că primim o cerere întemeiată de divulgare a informațiilor. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protejării împotriva fraudelor și reducerii riscurilor de credit.

Totodată, trebuie să știți că suntem îndrituiți să dezvăluim datele Dvs. cu caracter personal dacă acest lucru ne este solicitat de poliție sau orice alt organ de reglementare sau autoritate care investighează activități potențial ilegale.

În cazul în care nu sunteți de acord cu dezvăluirea informațiilor către terțe părți, Vă rugăm să ne contactați la adresa: office@muzele.com

5.      Cât timp păstrăm informațiile dvs.

Nu vom păstra datele Dvs. cu caracter personal mai mult decât este necesar și vom reține doar acele informații care sunt relevante și necesare scopului pentru care au fost colectate.

Vom păstra datele personalor pe careni  le-ați furnizat cu ocazia deschiderii contului pe site-ul nostru pe durata existenței contului.

În cazul în care formulați o plângere, vom păstra datele Dvs. pe durata soluționării plângerii și o scurtă vreme după ce aceasta a fost soluționată.

În cazul în care cumpărați un produs de pe site-ul nostru, vom păstra anumite date personale precum: nume, adresă, adresa e-mail și număr de telefon până când ne veți solicita să actualizăm sau să anulăm aceste date, în scopul raportării de noi clienți către partenerii noștri de publicitate.

În cazul în care ne este impus de lege sau este necesar pentru soluționarea litigiilor, prevenirea fraudelor sau punerii în aplicarea a Termenilor și Condițiilor, este posibil să păstrăm anumite date pentru o durată limitată de timp, chiar și în cazul în care ați închis contul.

6.      Marketing

Studio Muzele are dreptul că transmită clienților mesaje de marketing sub formă de e-mailuri și SMS, pentru a vă ține la curent cu noutățile noastre. Pentru a vă putea comunica aceste mesaje avem nevoie de acceptul dumneavoastră, care se furnizează dând click pe butonul ”Accept să primesc Newsletter”..”

Aveți oricând dreptul să obiectați, printr-o simplă cerere și fără niciun cost de procesare a datelor cu caracter personal. Puteți alege să nu mai primiți mesaje de marketing de la noi în orice moment făcând clic pe linkul “Dezabonare” din orice e-mail sau contactându-ne pe adresa office@muzele.com. Odată ce ți-ai exprimat dezacordul, datele Dvs. nu vor mai fi procesate în scop de marketing.

7.      Securitatea procesării datelor

Vom procesa datele Dvs. în mod sigur. Vom aplica și menține măsuri tehnice și organizatorice adecvate împotriva distrugerii, pierderilor accidentale sau ilegale, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Pentru orice fel de întrebări legate de securitatea datelor cu caracter personal, puteți să ne contactați la adresa: office@muzele.com .

8.      Drepturile tale

Aveți dreptul să ne solicitați să nu vă procesăm datele cu caracter personal în scop de marketing.

Atunci când v-ați exprimat consimțământul pentru a vă utiliza datele, aveți dreptul de a vă retrage acest consimțământ.

În cazul în acre informațiile pe care le deținem despre Dvs. sunt eronate sau incomplete, ne puteți notifica să le corectăm sau să le completăm.

Aveți de asemenea dreptul, cu câteva excepții, să ne solicitați o copie a informațiilor pe care le deținem despre Dvs.

Dacă aveți o nemulțumire legată de modul în care utilizăm datele Dvs, puteți să ne solicitați restricționarea prelucrării până când cererea Dvs este soluționată.

Puteți să ne solicitați ștergerea datelor în cazul în  care nu mai sunteți de acord cu utilizarea acestora, dacă acestea nu mai sunt necesare sau nu avem un motiv întemeiat pentru a le păstra sau nu le-am utilizat în acord cu prevederile legale sau obloigațiile pe care ni le-am asumat.  ,

Totodată, aveți dreptul:

 • la portabilitatea datelor;
 • de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
 • de a depune o plângere la Autoritate;
 • de a se adresa justiției.

Fiecare dintre aceste drepturi este susținută de proceduri adecvate din Studio Muzele  SRL, care permit ca acțiunea necesară să fie luată în termenele stabilite de Regulamentul GDPR.

Studio Muzele respectă următoarele termene pentru răspunsul la cererile Dvs:

Solicitarea de date solicitateGrafic de timp
Dreptul de a fi informatAtunci când se colectează date (dacă acestea sunt furnizate de persoana vizată) sau în termen de o lună (dacă nu sunt furnizate de persoana vizată)
Dreptul de accesO lună
Dreptul la rectificareO lună
Dreptul de ștergereFără întârzieri nejustificate
Dreptul de a restricționa procesareaFără întârzieri nejustificate
Dreptul la portabilitatea datelorO lună
Dreptul de a se opune prelucrăriiLa primirea obiecției
Drepturi legate de procesul de luare a deciziilor și profilaxie automată.Nespecificat

 

În cazul în care doriți să Vă exercitați un drept sau aveți de formulat cereri sau solicitări legate de modul cum Vă utilizăm datele cu caracter personal, Vă rugăm să ne contactați pe office@muzele.com. Dacă nu sunteți mulțșumiți de modul în care v-am răspuns, puteți să contactați ANDSPDCP la adresa anspdcp@dataprotection.ro.

Back to Top
Produsul a fost adaugat in cos
Banner de consimțământ al cookie-urilor de la Real Cookie Banner