„Designul ne vindecă” – acesta este conceptul care sustine intregul proiect de amenajare al Clinicii Cuore Medical Center.

Culorile, accentele si finisajele au fost, pe de o parte, atent selectionate pentru a sugera profesionalismul si siguranta pe care clinica le ofera, dar in acelasi timp s-a reusit sa se creeze un mediu familiar astfel incat pacientul sa se simta important, inteles si bine primit.

Desi clinica are o dimensiune redusa, ofera o gama larga de servicii. Designul a fost conceput astfel incat sa cuprinda atat partea de consultare/masa de consult, aparatura de specialitate si partea de birouri, cu spatii de depozitare. Clientul a dorit un design actual, care sa emane liniste. Tocmai din acest motiv am optat pentru o amenajare simpla, curata, cu elemente in culori neutre, cu accente calde. Clinica este compusa din partea de receptie, patru cabinete medicale care ofera consultatii, bai, spatiu de depozitare, vestiar si o mini bucatarie.  Receptia are o importanta majora, fiind primul contact al pacientului cu clinica.  S-a tinut cont de fluxurile de trecere si de procedurile medicale care se vor desfasura in fiecare spatiu, in asa fel incat designul clinicii sa fie placut din punct de vedere estetic, dar si optimizat in functie de specializarile oferite.

Clinica Cuore Medical Center

randare receptie clinica medicalarandare receptie clinica medicala