Conceptul acestei amenajări are la bază ideea de simplitate și naturalețe, ambele accentuate tocmai prin elemente care ies în evidență, creând astfel o atmosferă armonioasă și modernă. Paleta de culori a fost aleasă pentru a sugera căldură și o locuință cozy în întregul ei, intimă și funcțională, primitoare și spațioasă. Culorile de accent sunt folosite pentru a crea o antiteză între nuanțe – albastrul, rozul și cărămiziul sunt petele de culoare care se pierd difuz printre culorile de pământ.

Formele geometrice, alături de riflaje și liniile drepte, curate, creează un design organizat, în care pare că fiecare element este la locul potrivit. Zona de dining, spațioasă pentru întreaga familie, se unește cu livingul dând impresia unui spațiu aerisit și încăpător.

Biroul, cu toate că este unul mic ca dimensiune, a fost amenajat astfel încât să nu îi lipsească nimic. Toate elementele necesare au fost integrate cu success, de la biroul pentru calculator, imprimantă, un scaun confortabil și până la locul pentru relaxare – canapeaua – și rafturile fie pentru cărți, fie pentru decorațiuni.

Cunoscând caracterul esențial al luminii naturale, am optat pentru geamuri de dimensiuni cât mai mari, care să evidențieze spațiile cheie ale casei. Ca o completare, plantele de apartament alese se află la granița dintre elegant și luxuriant, oferind întregii amenajări un aspect aparte – îngrijit, viu și natural.

Casa modernă