Apartamentul pe care vi-l prezentăm de această dată este structurat în așa fel încât beneficiarul să se poată bucura de cât mai multă lumină naturală, cât mai mult spațiu în care să se simtă „acasă” și să se poată relaxa după bunul plac. Paleta cromatică are la bază culori neutre, tonuri de gri care denotă masculinitate, putere și seriozitate, într-un melanj elegant și rafinat totodată.

Zona de living surprinde naturalețea cu care au fost îmbinate culorile, texturile și materialele, și aici ne referim în principal la riflaje, perdele și draperii groase, covor modern care accentuează elementul cheie al amenajării – canapeaua și măsuța de cafea, conturate de decorațiuni precum perne colorate sau cu modele geometrice. Acest joc are scopul de a accentua tocmai contrastele care fac din această amenajare una specială.

Spațiul destinat dormitorului se potrivește de minune cu paleta cromatică a băii, fiind alese îndeosebi culori închise, care vorbesc de la sine și oferă un aer exclusivist încăperii. Tapetul, combinat cu zona de dressing și corpul de iluminat modern, fac ca acest dormitor să se situeze în topul preferințelor noastre în materie de design contemporan.

Bucătăria este luminoasă, în nuanțe deschise de bej, plină de viață. Este locul ideal pentru a servi micul dejun sau pentru a-ți savura cafeaua de dimineață, umplându-te de energie pentru fiecare zi. Materialele alese, de cea mai bună calitate, se contopesc într-o amenajare modernă, de efect, potrivită pentru anul 2022.

Apartament Gray