Ce trebuie să știi despre scaunele de dining

Când toată lumea se adună la masă, fie că este sărbătoare, fie că este o simplă seară de joi sau o dimineață somnoroasă de iarnă, cel mai important este ca toți să se simtă „acasă”. Un ambient plăcut, armonios prin componența sa, este cheia succesului în ceea ce privește starea de bine pe care ți-o poate oferi propria casă.

Tocmai pentru că ne dorim să îți simplificăm viața, ne-am gândit că ar fi bine venite câteva sfaturi în ceea ce privește alegerea potrivită a scaunelor de dining. De la catifea, la piele ecologică, de la picioare metalice și până la confortul pe care îl oferă scaunul în sine, opțiunile sunt nelimitate și cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău printre produsele noastre.

Scaunul – o extensie a stilului unei amenajări

În primul rând, scaunele trebuie să se integreze în decorul camerei. Țineți cont de stilul amenajării, astfel încât scaunele alese să completeze povestea designului pe care doriți să o transmiteți. Puteți de asemenea să optați pentru o paletă cromatică diversificată, armonizând astfel culorile între ele. Zona de dining oferă personalitate casei tale și tocmai din acest motiv poți să îți dai frâu liber imaginației. 

Tapițeria – la granița dintre practic și estetic

Printre tendințele pline de viață, care impresionează prin aspectul ușor strălucitor și senzația inconfundabilă, catifeaua este și a fost întotdeauna una dintre cele mai nobile țesături, cu un farmec aparte. Cu un design modern, care aduce o notă de eleganță în casă, scaunele tapițate cu catifea sunt o alegere sigură, care va atrage toate privirile. Cel mai important este ceea ce îți dorești tu de la un scaun, așa că noi venim cu trei idei de scaune de dining din catifea, fiecare disponibile în mai multe variante de culori: Dioro, Roma și Miky.

Pe de altă parte, scaunele tapițate cu piele ecologică sunt niște piese de mobilier atemporale, mereu utile și mereu la modă. Flexibile din punct de vedere al designului și al culorilor, aceste scaune sunt special create pentru cei care își doresc să adopte un stil modern, excentric, care vine la pachet cu nenumărate beneficii, printre care durabilitatea și ușurința cu care acest material poate fi întreținut. Recomandările noastre în ceea ce privește pielea ecologică sunt scaunele Molde, Embrace și, printre multe altele, Manta.

Materialul textil este, de asemenea, rezistent la uzură și ușor de îngrijit. 

Picioarele – despre stabilitate și design

scaun malaga

Scaun Malaga cu picioare metalice negre

În funcție de stilul amenajării camerei tale de dining, un element foarte important de luat în calcul în momentul alegerii scaunelor potrivite este modelul picioarele acestora. Fie că este vorba de metal sau de lemn, culoarea joacă un rol fundamental în crearea unei stări de bine generale. Pe website-ul nostru puteți alege dintre o mare varietate de scaune, potrivite în orice design, de la retro, industrial și până la elegant sau glam.

Scaun Tux cu picioare metalice în nuanță naturală de lemn de stejar

Dintre tendințele principale în materie de picioare ale scaunelor de dining amintim în special picioarele în culori închise, îndeosebi negru, cu elemente decorative strălucitoare, subtile, aurii sau argintii. De asemenea, să nu uităm și de nuanțele naturale de lemn, care te pot aduce, măcar din punctul de vedere al aspectului amenajării, mai aproape de origini.

Scaun Verona cu picioare metalice aurii

Stilul glam și-a pus amprenta în ultima perioadă pe scaunele de dining, bucurându-ne astfel privirile cu picioare în culori metalice aurii și argintii, care oferă o notă elegantă și modernă încăperii.

Scaunul de dining – un melanj de decizii

După o zi grea la serviciu, suntem convinși că îți dorești să ajungi acasă și să te relaxezi, luând masa cu cei dragi sau, pur și simplu, să bei un pahar de vin într-un scaun comod. Trebuie să ții cont de grosimea și suprafața șezutului, astfel încât corpul să fie susținut într-un mod optim, atingând maximul de confort. Poți opta pentru perne suplimentare, care vor face din scaunele ale adevărate comori plăcute și practice. Depinde de tine dacă îți dorești un spațiu pe care să îți odihnești mâinile, dar cum am menționat anterior, opțiunile sunt cu adevărat nelimitate și este imposibil să nu găsești exact ceea ce cauți.

În final, știm că îți dorești să găsești cel mai bun raport dintre calitate și preț și care, în același timp, să se potrivească stilului tău și al casei tale. În funcție de nevoile pe care le ai și de bugetul de care dispui în momentul respectiv, alegerea scaunelor de dining, fie că e vorba de mobilarea casei, fie de o remodernizare, este o alegere anevoioasă. Suntem conștienți de acest lucru și venim în ajutorul tău cu oferta noastră de scaune de dining, pentru toate gusturile.

Lasa un comentariu