Bradul de Crăciun – un ghid de sărbători

Acum, în preajma sărbătorilor, când în casă începe să se audă, în surdină, câte o colindă și să miroase a portocale și a cozonac, cu toții ne dorim să fim aproape de familie. Mai mult decât oricând, ne dorim să ne simțim iar copii, să putem din nou să avem o viață fără niciun fel de griji. De multe ori uităm să râdem, să ne bucurăm de primul fulg de zăpadă, uităm să descoperim esența lucrurilor și întâmplărilor din jurul nostru. 

Cu ochii largi deschiși, ne conturăm o poveste de iarnă, în casa noastră primitoare și caldă, decorată în spiritul Crăciunului. Oriunde ne uităm, vedem doar luminițe colorate, spărgători de nuci și soldăței, reni, oameni de zăpadă și moși Crăciun. Nimic nu e mai frumos decât un loc în care să te simți acasă, mai ales acum. Dar ce înseamnă un Crăciun fără piesa lui de rezistență, tradiționalul și nelipsitul brad? În continuare dorim să te aducem măcar un pas mai aproape de sărbători de vis.

Împodobit la început cu fructe, flori din hârtie, nuci și biscuiți, bradul de Crăciun a devenit un obicei minunat, care marchează Ajunul Crăciunului. Datorită grijii oamenilor față de natură, s-a trecut treptat de la brazii naturali la cei artificiali, mișcare care a oferit în același timp posibilitatea alegerii unui brad cât mai aproape de perfecțiune din punctul de vedere al înălțimii, densității și stabilității. Culorile au devenit și ele din ce în ce mai variate, oscilând în principal între verde și alb.

Dacă vă doriți un Crăciun tradițional, ca în filme, alegerea perfectă este un brad într-o nuanță naturală de verde, care se evidențiază prin densitate, înălțime și prestanță. Vă recomandăm bradul Tirolo, simplu și de efect, cu un aspect 3D datorită ramurilor aranjate minuțios. Puteți, de asemenea, opta pentru un brad cu un design clasic, care te aduce mai aproape de naturalețea brazilor naturali datorită conurilor sau fuctelor de pădure dispuse aleatoriu pe crengi, niște detalii atrăgătoare și atent realizate. În această categorie se încadrează de minune bradul artificial american pe care îl puteți găsi aici.

La gura sobei, mereu se auzeau povești și poezii despre cum Crăiasa Zăpezii întinde peste întreg tărâmul pături de nea și presară troiene și chiciură la fiecare casă. Pentru a avea un Crăciun care să continue acest stil, încărcat de zăpadă și care duce cu gândul la gerul de afară, în timp ce stați pe canapea și beți o ciocolată caldă, vă recomandăm călduros brazii albi, cu efect de zăpadă. Pe site-ul nostru puteți alege dintre Calgary, Canada și Mont Blanc, fiecare unic în felul său, perfect dacă vă doriți un pom cu aspect realist, cu crenguțe dens înzăpezite.

Totuși, mulți dintre noi ne dorim și chiar reușim să trăim la granița dintre tradițional și contemporan, îmbinând pe cât de armonios se poate fel de fel de minunății, de la haine, piese de mobilier, decorațiuni, obiecte de artă și până la rețete culinare. Simțindu-vă mereu la mijlocul tuturor lucrurilor, cu siguranță veți aprecia nespus un brad de Crăciun unic, modern, vibrant. Din acest motiv vă prezentăm brazii luminoși, niște brazi atipici, dar care se mențin în spiritul Crăciunului de parcă au existat dintotdeauna. Pot fi amplasați atât în interior, cât și în interior, luminându-vă sărbătorilor așa cum n-au mai fost luminate niciodată.

După ce bradul va fi împodobit așa cum vă dorește inima și vă veți bucura de el alături de întreaga familie, în ziua de Crăciun, vă veți aminti că viața voastră e doar una și, cu sufletul plin de bucurie, veți înțelege că mai avem speranța că mai există, totuși, lucruri care contează, indiferent de timpurile pe care le trăim.

Lasa un comentariu